Angelica.

Göteborg. Odinsplatsen. En jättehärlig trea som snart är ett minne blott. Och människor!
En fantastiskt trevlig födelsedag fixade hon för oss, Angelica. Jag hade såklart med mig kameran och tog några bilder. Tyvärr så är mitt objektiv inte gjort för dunkla inomhusmiljöer. Ett skarpt 35/1.8 står högt på önskelistan just nu. Men glädjen går inte ta miste på för det!





Nära nu.




Porträtt.

Mer foton. Mer mer mer!

Några portrtätt tagna under olika tidpunkter det senaste året. Vet inte varför jag lägger upp dem nu. Det bara blev så.





Adrian, Fredrik, Lina, Samuel, Valter, Malin.

Lund. Runt C. Inklusive vårtecken.

Vår och gammal vinter och byggnader som stått där i evigheters evigheter och koppar kaffe som dricks och ämnen som avhandlas och kontakter som knyts och kontakter som bryts och drömmar som uppfylls och drömmar som krossas och promillehalter som uppnås och huvuden som fylls med kunskap och steg som tas och bussar som missas och tåg som går och tåg som kommer och man slås av hur jävla vanlig, dussinmässig och en i mängden man är. Men handlingarna räknas fortfarande. Det gör de. Lund är nytt men ändå gammalt. Gammalt på nytt. Nytt på gammalt.

Välkommen vår. Du är efterlängtad av många. Vi hoppas du ska trivas och att du ska trivas med oss.






På ravinens brant.

Man får inte falla. Alla gör det förr eller senare men man får inte göra det. En livets dygd. Själva drivkraften i livet måste vara att inte falla. För faller man så måste man ta sig upp igen. Och det är jobbigt. Därför är det bäst att försöka hålla sig på benen så länge som möjligt. Och alltid dyker det upp nått att luta sig emot förr eller senare.

Det här är från en ravin inte långt från mitt nya boende på Vildanden. Den är vacker - på gränsen till för vacker. Och framförallt på gränsen till för dramatisk för att vara sprungen ur ett skånskt slättlandskap. Men den finns där och så var även fallet med mig i eftermiddags. Lyckligtvis hade jag kameran med mig. Det är lite blandade bilder från omgivningen. Jag var inte så strikt i urvalet. Tog med de bilder jag tyckte var bäst från själva turen så att säga. Vårtecken och dramatik dramatik om vart annat.










RSS 2.0