Feber

"Visst är det varmt här i huset nu, inne hos mig långt över 37."

- Ninsun Poli i en Krazy Fiesta remix av Familjens "Feber". Briljant text, briljant låt.

Radio

Jag har köpt en ny radio. Personligare än så här blir det inte gott folk.

En Nornan 1902 är det. Mer info mottages tacksamt.


Eniro igen

Jag har inte fått något svar från Eniro angående min fråga rörande hur de kunde motivera att ta betalt för en tjänst de inte utför. Läs inlägget.
Jag får helt enkel sitta här och känna mig negligerad och istället fundera ut något eget som jag kan marknadsföra och ta betalt för men skita i att leverera.

Undrar om det kan funka på samma sätt med produkten mitt företag säljer - truckar?

Vad hände med Galne Gunnar?

Den svenska mataffären som fanns nån gång på 90-talet. Detta får bli mitt mål med dagen, att nysta lite i detta. Det känns väl inte helt fel att börja på Wikipedia kanske.

Äntligen!

Idag, efter en lång och plågsam väntan, dök det äntligen ner i min postlåda: Sverigehäftet!
I detta fullspäckade sommarnummer kunde man bland annat läsa om följande:

"GRATIS KATALOG FRÅN LA REDOUTE"
Wow! En sån bara måste jag ha. Helt fantastiskt att de delar ut sin egen produktkatalog - helt gratis!
Inte nog med att jag kan välja och vraka bland deras digra sortiment hemma i min egen soffa, jag kan även bidra med att göra deras marknadsföring ännu bättre eftersom jag automatiskt godkänner att de får använda mina personuppgifter mer eller mindre hur som helst. Helt fantastiskt! Då kanske jag får ännu fler reklamblad att gotta mig med när hösten smyger sig på och det blir så där innesittarruggigt väder!

"PETER LEVERERAR OCH INSTALLERAR"
Företaget L`EASY står verkligen för sin slogan: "Det är enkelt". Till en fjuttigt pris av 139:- per månad kan jag få mitt eget PS3 - levererat och installerat! Av den genomtrevlige Peter med sin pigga uppsyn och stora leende hoppas jag! Tänk att få bjuda honom på en kopp kaffe och prata lite gamla historier med honom efter installationen. Han måste säkert ha varit med om en hel del i sin bransch! Och i det finstilta (som jag av en slump råkade ögna igenom, brukar välja att tro det bästa om företag istället), kunde jag läsa att den effektiva räntan var på endast 23,87%! Det är ju mycket lägre än till exempel alla SMS-lån som jag tagit! Hädanefter skall jag vara lite mer försiktiga med sådana och handla av Peter på L`EASY istället! Det är enkelt!


"Gå ner i vikt helt GRATIS* med "PRÖVA SJÄLV". Vi ger dig 4 veckors GRATIS förbrukning!"
Synd att jag inte har några viktproblem. Men till alla er som har: Här är räddningen! Detta mirakelmedel är framställt av Norges främsta forskare inom biomedicin. Det förbränner och transporterar fett med över 50% effektivitet! Verkar ju lysande! Ett tag började jag undra vad kroppens normala effektivitet är men när jag kom till nästa rad: "Renar blodet, organen OCH matsmältningssystemet" så släppte jag de tankarna och fyllde i formuläret. Jag har nämligen en kompis som jag tänkte kunde behöva detta så jag skrev i hans adress. Det var ju helt GRATIS*! Dessutom kunde han ju meddela dem efter hela 14 dagar, dvs hälften av förbrukningstiden, om han inte ville ha de automatiska försändelserna för endast 249:- per månad i fortsättningen!

Vilken härlig dag det har varit, tack vare Sverigehäftet!

Dagens dubbel

Min gode vän och kollega herr Linnér levererade idag en ganska skön serie kommentarer när vi satt och kollade på en klocka på nätet.

Jag: Ahhh, den var snygg.
Linnér: Mmm, väldigt tidlös design.
Jag: Haha, det kan man ju kalla det. Men får väl ändå hoppas den kan visa tiden.
Linnér: Haha ja, vilken klockren kommentar!
Jag: Klockren ja! Haha...
Linnér: Nä va fan!

Och sen garvade vi en stund åt det.

Tillkännagivande

Jag har haft ny telefon sedan ett tag tillbaka. En Sony Ericsson W890. En musiktelefon med 8 Gb minne och lite flashigare hörlurar. Den är lite och nätt och har snygg design. Men låt inte detta lura er vid ert kommande köp.


Det är den sämsta telefon jag någonsin haft. Och för er som känner mig så vet ni att jag har ägt några stycken. Värdelös täckning, fruktansvärt sega menyer och knappar som passar en 5-åring imponerar inte.


Vem fan bryr sig om att den är snygg när den är komplett jävla värdelös? 


Till alla som väntat: Jag väntar också.

Idag så gjorde jag något jag funderat på att göra länge. Jag mailade Eniro och frågade hur det ligger till egentligen.

Ponera att jag skickar ett sms till 118 118 med ett nummer som jag inte hade i min telefonbok. För att få reda på vem det tillhör alltså.

Kostar det fortfarande 10 kronor + SMS-taxa om man får svaret: Numret kunde inte hittas?

Svaret blev ja.

Jag frågade då hur de kunde motivera detta. Jag har ännu inte fått något svar. Hoppas på pling i inkorgen i morgon!

Dessutom hatar jag deras reklamer. Har bara träffat en person som tycker de är kul ännu så länge.


RSS 2.0